Formulier voor herroeping

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.
 
Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen (indien het product na deze 14 dagen nog niet retour is ontvangen door ons, dan vervalt het recht van herroeping). U krijgt na retour ontvangst van de bestelling dan het orderbedrag exclusief de betaalde verzendkosten gecrediteerd, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De  kosten voor het retourneren van u thuis naar Het Ridder Huis te Eemdijk zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kan het product met alle geleverde toebehoren alleen worden geretourneerd indien het nog in originele staat en in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour wordt gestuurd.
Om gebruik te maken van dit recht dient u onderstaand formulier in te vullen en te sturen naar info@hetridderhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 8 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.
 
— Aan 
Het Ridder Huis
Kerkepad 45
3754 NS  EEMDIJK
info@hetridderhuis.nl 
06 – 18 61 90 70

Ik  deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst herroep: